Dedurizator SUMO I KINETICO

4.920,00 RON
în stoc
SKU
8893

Dedurizatorul kinetico Sumo I

 

Dedurizatorul kinetico Sumo I măsoară cantitatea de apă pe care o utilizați și efectuează regenerarea imediat ce își atinge capacitatea maximă. Pentru că îi spui exact mașinii cât de dura este apa ta, ea știe exact câtă apă dedurizată poate produce înainte de a se curăța singură (regenerare). Majoritatea dedurizatoarelor neelectrice funcționează pe o gamă de duritate și nu sunt la fel de precise ca această mașină, irosind adesea sare și apă.

 

Regenerarea la dedurizatorul kinetico Sumo I durează doar 10 minute  folosind 270gr de sare și 12 litri de apă. Deoarece aceasta este o perioadă atât de scurtă, tratează rapid orice apă dură care poate intra în proprietate în timpul acestui proces, de asemenea, poate efectua mai mult de o regenerare pe zi, ceea ce înseamnă că nu trebuie să permită alimentarea cu o zi înainte de regenerare. Pur și simplu se regenerează atunci când este nevoie.

 

Neelectric = fără programare complicată

 

Setarea de duritate reglabilă nu este setată din fabrică la un interval de duritate

Regenerare în 10 minute (în funcție de duritate și presiunea apei)

270gr de sare folosite la regenerare

12 litri de apă folosiți per regenerare

5,7 litri rasina

Supapele pot fi montate cu mâna stângă sau dreaptă sau în spate.

Poate efectua mai multe regenerări în fiecare zi

Dedurizeaza  apa în întreaga proprietate.

Duritate maxima 29 grade germane

 

Dimensiuni sistem Kinetico Sumo I

 

Înălțime - 495 mm (aproximativ 19,5 inchi)

Lățime - 230 mm (aproximativ 9 inchi)

Adâncime - 470 mm (aproximativ 18,5 inchi)

 

 

       Cabinetul acestui dedurizator kinetico este și rezervorul de saramură. Ridicați capacul și adăugați sare pentru tablete cavitatea principală. Când umpleți cu sare, asigurați-vă că nu o umpleți prea mult. Rezervorul este echipat cu un extern preaplin - nu umpleți niciodată peste acest nivel. Va trebui să verificați nivelul de sare în mod regulat și să completați când este necesar. Veți descoperi că vă dezvoltați o rutină și veți completa automat după o perioadă stabilită de timp, fie săptămânal, fie lunar. Toate gospodăriile sunt diferite. Dacă observați că rezervorul este complet gol de sare, trebuie doar să efectuați o regenerare manuală la câteva ore după umplere (a se vedea pagina 11 pentru instrucțiuni desprecum se efectuează o regenerare manuală).

       Procesul de regenerare dedurizator Kinetico Sumo I

Rășina din dedurizator are nevoie de o curățare regulată. Acesta este procesul de regenerare. Rășina este la propriu spălata cu o soluție de saramură. Vă puteți gândi la ea ca la un ciclu de mașină de spălat, în sensul că va funcționa mai multe procese diferite de curățare a dedurizatorului. Apa este extrasă din rezervorul de saramură și spălată prin intermediul sistemului. La sfârșitul ciclului, apa este introdusă înapoi în rezervorul de saramură pentru ca sarea să se dizolve  gata pentru data viitoare când dedurizatorul  trebuie să se regenereze. Nivelul apei din rezervor va depinde de tipul, dimensiunea și presiunea apei care alimentează dedurizatorul. Depinde de cantitatea de sare din dedurizator ,  s-ar putea să nu vezi nici nivelul apei. Odată ce regenerarea este completă, rășina va fi capabila să furnizeze apă dedurizata  proprietății dvs.

 

      Dedurizatorul kinetico sumo I este un deduirzator care functioneaza fara curent , utilizand doar energia mecanica a apei de intrare , de aceea este foarte important ca inante de dedurizator sa se monteze un filtru impuritati de tip Big Blue pentru retinerea im puritatilor si prodejarea dedurizatorului.

 

Este foarte important de stiut de unde puteti achizitiona un sistem de dedurizare de aceea puteti citi sfaturile noastre.

 

Nota: Sistemul include montaj dpdv manopera.Nu sunt incluse in pret eventuale materiale necesare montsjului.

Mai multe informații
MarcaKINETICO
0
Rating:
0% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsDedurizator SUMO I KINETICO
Rating-ul dumneavoastră